3-akseliset käsittelypöydät


New Firo -käsittelypöydät ovat tehokkaita ja turvallisia työasemia kappaleiden ergonomiseen käsittelyyn. Käsittelypöytä nostaa, pyörittää ja kallistaa työkohteen aina oikeaan työasentoon, missä hitsaus, hionta, poraus, maalaus parhaiten sujuu. Kokoonpanotyö onnistuu New Firo -käsittelypöydällä myös erinomaisesti.

Pöytälevyssä on T- ja keskitysurat kappaleen lujaan ja tarkkaan kiinnitykseen. New Firo -käsittelypöydissä on portaaton korkeuden, pyörityksen ja kallistuksen säätö. HHT- käsittelypöydän korkeuden säätö ei muuta pöytälevyn kallistuskulmaa. LTT- mallien avulla kappaletta voidaan nostaa ja laskea sekä pyörittää vaaka- että pystyasennossa 360 astetta. Kaikilla malleilla oikea työasento ja kappaleen oikea asento lisää tehokkuutta ja tuottavuutta jopa 70 % ja keskimäärin noin 30 %. Myös työn laadun paraneminen on merkittävää.

Kaukosäädin ja jalkapoljin ovat vakiovarusteina kaikissa malleissa.

Sopivan kokoluokan valinnassa auttavat tuotesivuilla olevat mallikohtaiset momenttitaulukot ja tekniset tiedot. Pöydän valinnassa tulee erityistä huomiota kiinnittää kallistusmomentin riittävyyteen.

Mallistomme perustekniikka mahdollistaa myös asiakaskohtaiset räätälöinnit. Tällaisia ovat mm. erilaiset pitkille kappaleille tarkoitetut vastapöytä- eli ’grilli’tyyppiset sovellukset ja pidennetyt LTT- mallit.