Sykeharvesterit
S-mallit

Ensimmäinen Naarva-Syke esiteltiin jo vuonna 1995. Nykyiset mallit ovat pitkän tuotekehityksen tulosta, jonka taustalla on runsaasti erilaisten käyttäjien antamaa palautetta. Naarva-sykeharvesterit on suunniteltu erityisesti maataloustraktorien metsäkuormaajiin ja pieniin kaivinkoneisiin.

Naarva-sykeharvesterit ovat luotettavia ja tehokkaita harvesteripäitä ensiharvennuksille. Sykeharvestereilla voi tehdä kuitupuuta, energiapuuta ja polttopuurankaa. S23C-sykeharvesterisoveltuu myös tukkipuun tekoon.

Naarva sykeharvesterit tarvitsevat vain 40–70 l/min. öljyntuoton. Ne voidaan asentaa traktoriin ilman lisähydrauliikkaa.

Sähkötön sykeharvesteri traktoriin tai kaivinkoneeseen

Naarva S23 ja S23C ovat kevyitä, edullisia ja sähköttömiä sykeharvestereita, joita olemme valmistaneet jo reilusti yli 900 kappaletta. Hakkuupää toimii kouran auki/kiinni-venttiilillä eikä muita ohjaimia tarvita. Sykeharvesterit on mahdollista varustaa akkukäyttöisellä automaattikarsinnalla sekä pituus- ja paksuusmittalaitteella. Karsintaliikkeen iskun pituus on 0,5 m.

Kookkaampi S25-malli pidemmällä iskulla

Suurempi S25-sykeharvesteri soveltuu erityisesti kaivinkoneisiin. Sykeharvesterin paino on 300 kg ja sykesylinterin isku on 100 cm. Pidemmän sykeiskun ansiosta harvesterin tuottavuus on suurempi.

Toimintoja käytetään yhdellä suuntaventtiilillä ja neljällä painonapilla. Ensiasennuksessa vain kaapeli on asennettava nosturin puomiin ja ohjainnapit hyttiin. Painonappien toiminnot ovat katkaisu, tiltti (kaato), sykekarsinta ja karsinnan nopeuttaja. S25-mallit voidaan varustaa automaattikarsinnalla ja/tai varmatoimisella LoRa radio-ohjauksella.