Sykeharvesterit
S-mallit

Naarva harvesterit ovat luotettavia ja tehokkaita harvesteripäitä ensiharvennuksille. Ne on suunniteltu erityisesti maataloustraktorien metsäkuormaajiin ja pieniin kaivinkoneisiin. Sykeharvestereilla voi tehdä kuitupuuta, energiapuuta ja polttopuurankaa. S23C-sykeharvesterilla voi tehdä myös tukkipuuta.

Ensimmäinen Naarva-Syke esiteltiin jo vuonna 1995, joten nykyinen rakenne on pitkän tuotekehityksen tulos, jonka taustalla on paljon kokeneiden käyttäjien antamaa palautetta. Naarva sykeharvesterit tarvitsevat vain 40-70 l/min. öljyntuoton. Ne voidaan asentaa traktoriin ilman lisähydrauliikkaa.

Sähkötön harvesteri traktoriin tai kaivinkoneeseen

Naarva S23 ja S23C ovat kevyitä, edullisia ja sähköttömiä sykeharvestereita. Hakkuupää toimii kouran auki/kiinni-venttiilillä eikä muita ohjaimia tarvita. Sykesylinterin isku on 50 cm.

S25 Harvesteri maataloustraktoriin tai kaivinkoneeseen

Suurempi S25-harvesteri soveltuu erityisesti kaivinkoneisiin. Sykeharvesterin paino on 300 kg ja sykesylinterin isku on 100 cm. Pidemmän sykeiskun ansiosta harvesterin tuottavuus on suurempi. Harvesterin toimintoja käytetään yhdellä suuntaventtiilillä ja neljällä painonapilla. Ensiasennuksessa vain kaapeli on asennettava nosturin puomiin ja ohjainnapit hyttiin. Painonappien toiminnot ovat katkaisu, tiltti (kaato), sykekarsinta ja karsinnan nopeuttaja.