Yritys

Pentin Paja Oy on vuonna 1982 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut pienpuun korjuuseen, metsänhoitoon ja polttopuun tuotantoon tarkoitettujen laitteiden tuotekehitykseen ja valmistukseen. Lisäksi tarjoamme teollisuuslaitoksille huolto-, asennus- ja kunnossapitopalveluita.

Myymme Naarva-tuotenimellä yli 10 erilaista mallia sykeharvestereita, kaatopäitä, energiakouria ja perkaajia. Naarva-tuoteperheestä löytyy laitteita kaikkien konevalmistajien alustakoneisiin: traktoreihin, metsäkoneisiin, kaivinkoneisiin ja kuorma-autoihin. Naarva-tuotteita käytetään mm. energiapuun hakkuuseen, ensiharvennuksiin, ongelmapuiden kaatoon, taimikonhoitoon sekä piennarten ja pellonreunojen raivaukseen. Olemme vieneet Naarva-tuotteita jo yli 30 maahan. Suurimpia vientimaitamme ovat Ruotsi, Itävalta, Kanada, Saksa ja Norja.

Oma tuotekehityksemme on selkeä vahvuutemme. Pyrimme pitämään asiat riittävän yksinkertaisina ja teknisesti helposti toteutettavina. Tämän lisäksi tuotteiden tarkoituksenmukaisuus ja kestävyys ovat aina suunnittelun lähtökohtia.

Yritys aloitti toimintansa Ilomantsin Naarvassa. Nykyisin toimipisteet ovat Ilomantsissa ja Joensuussa. Tuotantotilaa on n. 2000 m2. Vuoden 2020 alussa NewFiro sulautui osaksi Pentin Paja Oy:tä. Liikevaihto oli vuonna 2020 noin 2 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on 17.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste