Yritys

Pentin Paja Oy on vuonna 1982 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut pienpuun korjuuseen tarkoitettujen laitteiden tuotekehitykseen ja valmistukseen. Lisäksi tarjoamme teollisuuslaitoksille huolto-, asennus- ja kunnossapitopalveluita.

Myymme Naarva-tuotenimellä yli 10 erilaista mallia sykeharvestereita, kaatopäitä, energiakouria ja perkaajia. Naarva-tuoteperheestä löytyy laitteita kaikkien konevalmistajien alustakoneisiin: traktoreihin, metsäkoneisiin, kaivinkoneisiin ja kuorma-autoihin. Naarva-tuotteita käytetään mm. energiapuun hakkuuseen, ensiharvennuksiin, ongelmapuiden kaatoon, taimikonhoitoon sekä piennarten ja pellonreunojen raivaukseen. Olemme vieneet Naarva-tuotteita jo yli 30 maahan. Suurimpia vientimaitamme ovat Ruotsi, Saksa, Norja ja Viro.

Oma tuotekehityksemme on selkeä vahvuutemme. Pyrimme pitämään asiat riittävän yksinkertaisina ja teknisesti helposti toteutettavina. Tämän lisäksi tuotteiden tarkoituksenmukaisuus ja kestävyys ovat aina suunnittelun lähtökohtia.

Yritys aloitti toimintansa Ilomantsin Naarvassa. Nykyisin toimipisteet ovat Ilomantsissa ja Joensuussa. Tuotantotilaa on n 2000 m2. Liikevaihto oli vuonna 2013 noin 2 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on 18. Yhtiötä johtavat omistajaveljekset Mikko ja Janne Häikiö (kuvassa), ja yrityksessä on töissä jo kolmannen polven Häikiöitä. Vuonna 2009 Pentin Pajan osaomistajaksi tuli Outokummun Metalli Oy .

 


PIKALINKIT